Feb 16, 2016, 9:07 PM

Ситуация 

  Poetry » Humour, Civilian
613 0 4

Партия. Разцепване. Доган.

Путин. Газ. Затворен кран.

 

Десни. Опозиция. Проект.

Избирател. Дупка на геврек.

 

Граници. Огради. Бежанци.

Празник. Трънени венци.

 

История. Иго. Промени.

Пост. Бижу. Меглени.

 

Сметки. Банка. Съдия.

Наглост. Власт. Беля.

© Стефан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??