Mar 28, 2014, 2:47 PM

Сиво 

  Poetry
530 0 0

Над мен се простира сиво небе,

обгръщат ме тихи, сиви мъгли –

такъв е животът. Уви, цветове...

Сивотата убива. Ах, сиви тъги...

 

И всичко изглежда безсмислено тук.

Как се живее, когато всичко е сиво?

Потъвам в мъглите, изгубила себе си.

Уви, цветове... Сивотата убива.

 

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??