Скалà
Скала съм…
вълнáта ме облива.
Животът с неволи
отново ме залива…
Скала съм…
с камъни издялана.
От болка и мъка
често съкрушавана.
Скала съм…
от живота дялана.
От хора любими
за сетен път предавана.
Скала съм…
с вълни разрушавана.
Но от любов в сърцето
отново съхранявана…
© Лилия Нейкова All rights reserved.