Мълва отнейде появи се,
че съм скиталец без душа,
опърпан, мръсен и тъй гнусен,
че от мен бои се и Смъртта.
Туй вярно е, бедняк съм
и се скитам по света,
а онуй, що диря,
си е моята душа.
КАЖИ, защо открадна ми я
и се скри вдън земя.
Аз обичам те тъй силно,
ала ти си зла ЖЕНА.
© Фаик All rights reserved.