May 18, 2014, 11:40 AM  

Скитница 

  Poetry » Phylosophy
707 0 0

Коя съм аз в тези пътища неравни?

С малко хляб, за през деня.

Ходя из града с устни жадни и

Без любов се скитам в съня!

 

Скитница в пътища  коварни

Прегазвах светофари и слова

Срещи нямаше, ни тайни

Не научих, че не се върви сама!

 

И младостта каквото бе ми дала.

По пътя труден разпилала

Усмивката, очите и гласа

За малко бях под покрив спряла!

 

И скитница ще си остана - засега!

© Мария Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??