Jun 20, 2015, 7:59 PM

Скитници 

  Poetry » Other
321 0 0

 

Скитници

 

В очите ми скитат призраци, през вече изходени улици, скитат... както бездомници.
Още скитат в очите ми призраци, на няколко "вечни" приятели и на няколко "сродни души".

 

В очите ми скитат призраци на споделените някога уискита и никога споделени мечти.
Още скитат в очите ми спомени от нетанцувани някога валсове,пропуснати вече шансове.

 

В очите ми скитат призраци, на няколко никога пролети сълзи и
на няколко разбити души.

 

В очите ми бродят бродници, на заблудени безделници... призраци.
Казват, нищо не е приключило, щом скитат в очите ти скитници...

 

 

Н.Е

© Натали П. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??