Jun 21, 2010, 9:42 PM

Скитникът 

  Poetry » Love
612 0 2

-О, скитнико, не виждам -
дай ми твоите очи.
-Очи не ще ти трябват, мила,
той грозен е - ще те боли!

-О, скитнико, не чувам -
дай ми твоите уши.
-Слух не ще ти трябва, мила,
гласът му груб е и ще те боли!

-О, скитнико, нищо не усещам -
дай ми твойте сетива.
-Допирът му не е нежен -
по-добре ще е така!

-О, скитнико, не мога да обичам,
дай ми твоето сърце!
-Не можеш, мила, но аз мога!
А сърцето вече ми го взе...

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??