Пише ми се кратко,
пише ми се бързо,
докато излитам
аз като отвързана.
Мигове събирам
като бели перли,
черното отритвам
в срок - една неделя.
Думи светлоструйни
пътища чертаят.
И след дните буйни
на обич ухаят.
Аделина Колева
© Аделина Колева All rights reserved.