Jun 24, 2023, 10:35 AM

Скрито-покрито 

  Poetry
171 0 0

Как най-сетне да заработи

Правосъдието, за Бога?-

щом и под съдийската тога

суфлират му мафиоти.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??