Скъпа сестричка
Мила сестричка,
скъпа, добричка,
идваш със полет,
донасяш ни пролет.
Желаем ти здраве
и радост наяве,
бъди щастлива
и обичлива.
Тръгваш отново,
сърце е готово –
за тебе да плаче,
как другояче!
06.08.2019 г. Ивета Попова
© Ивета Стоянова All rights reserved.