СКЪПЕРНИК
Щастието-птица на моето рамо кацна.
От страх не мърдам очи – може да литне.
Сърцето ми в любовна песен прирасна.
От младото вино душата ми кипна.
В стрес съм, всеки ден от живота за тебе,
заради измислени от мене съперници.
Времето тъжна нишка от дните изпреде.
Държа те. Моя си! Аз съм скъперник.
© Мимо Николов All rights reserved.