СКЪПЕРНИК
Щастие –на рамото ми птица прекрасна.
Присвивам очи от страх - да не литне.
Сърцето ми в любовна песен прерасна.
Като младо вино душата ми кипна.
От ревност се стресирам за тебе.
Заради измислени съперници.
Ти сега си съдбовен жребий.
Държа те. Моя си!
Аз съм скъперник.
© Мимо Николов All rights reserved.
Но стихотворението е чудесно!