Скъсаха се струните
оная вечер, когато валеше дъжда
и апокалипсис мина през моята душа!
Скъсаха се струните
от свирене на тъжни мелодии в нощта!
Стои сега в ъгъла китарата
и излъчва само самота!
Скъсаха се струните
и разкъса се една душа!
Умря звукът на китарата,
умря и шепотът на едно сърце, търсещо любовта!
© Д-р Кървава Баронеса All rights reserved.