Знам, че не съм от тези... които
стихове редят със жар!
Имам граматични грешки...
но имам свой си идеал.
Завиждам си, че най-добрите
ми творби с ума ми се сбогуват.
Добри са знам, но не успявам да ги
конфискувам, не искат да ги публикувам.
Е... по-мижавите с мен остават...
и ме от дъното изваждат.
А може би е по-добре да пиша
по скромно но с сърце.
И ако на някой туй не му хареса!?
И каже си Защо е този тука?
Ще кажа знай, че на мен за туй
което споделил съм с любов съм сътворил.
© Ангел All rights reserved.