Aug 16, 2009, 8:13 PM

Слаба 

  Poetry
754 0 8



по небето ноти

нахвърляни

в музика ги превръщат щурците

а в мен наднича

пак лунното момиче

онова

което със звездите говори

и все тази падаща търси

която ще я отведе

при теб

 

слаба съм

много съм слаба

да те прогоня от мислите си

звезда

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??