Да полетя ли? Пак се питам.
Дали ще издържат крилата.
Или ще трябва пак да тичам.
Да избегна болката позната.
Дилема сложна и опасна
да разреша се мъча дълго,
че ризата ми май е тясна,
и май, че пак ме стяга гърло.
Дали човек съм или птичка
Аз май тотално се обърках.
Не искам пак да съм самичка.
Ох... май се влюбих...
дали не сбърках.
© Валка All rights reserved.
Сеси благодаря ти!