Сладка смърт
Трепереща ръка,
дуло под брадата.
Дали да е така,
или опряно до главата.
Колебание,
преди да сложа края.
Страх, незнание,
Къде попадам в ада или в рая.
Трепереща ръка,
последна доза.
Решено е така,
предсмъртно поезия или проза.
Зениците разширени,
следва ги екстаз.
Очите остават вперени,
в черната роза на малкия перваз.
28.08.2012г.
В.Николов
© Веселин All rights reserved.
Добро произведение!