Сладко
и
Нежно –
небрежно;
Китара
и
струни –
прежда,
Вино
и
Хумор –
преплитам,
Целувки
и
Страст –
Бетовен
и
Бах –
вихър завихрям,
Паганини
и
Моцарт –
каприз, но полеко –
Цигулка
и
Виола –
неусетно създавам;
Душа
и
Сърце –
цяло небе,
Думи
и
Дъжд –
словата плете,
Трева
и
Земя –
Неземно
Ангелско
Цвете!
Ръце
и
Нозе –
от него си вий вземете!;
Бавно
и
Плавно –
аромат му сетне усетете!
Здраве
и
Сила –
отново сипете!;
Леко
-
Полеко,
приключвам човеко,
Сън
и
Легло –
моряшко кресло,
Перо
и
Мастило –
спят мило, унило..
Чест
и
Слава –
да стигна веч финала!;
© Калоян Кирилов All rights reserved.