Имам сладоледени мечти -
Във такъв се виждам прероден,
а езикът ти лети, лети,
и блажено обикаля мен...
И топя се бавно, и се стичам
стигайки навътре, до небцето.
Устните ти с белотата си привличам,
стискаш ме, но нежно, със ръцете...
Смучеш ме със своята целувка
и изпиваш сладостта ми с нея.
Няма да ме има след минутка,
но не съжалявам, аз живея!
Имам сладоледени мечти
и във всяка съм изпит от женски устни,
и във всяка ме изпиваш ти,
но от мене те, са знай, по вкусни...
20.11.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.