Feb 9, 2007, 8:06 PM

Сладур.ком.унист 

  Poetry
2234 0 3
Сладур.ком.унист ;)

Голям съм аз сладур,
в джоба имам бомба,
а в другия пишкир,
на баня ще те заведа,
обстановката да разведря,
че от миризми,
ме гонят стадо зилени мухи

Голям съм аз сладур,
в джоба имам бомба,
а в другия пишкир,
бомбата под крана слагам
и за кибрита се пресягам.
Их, намокрил се е от водата.
Ужас, отиде ми цялата заплата.
А, не мога да я гръмна,
айде малко бира ще посръбна.

Голям съм аз сладур,
в джоба имам бомба,
а в другия пишкир.
Теляка ме фиксира,
тоя пък какво носа космат завира?
Ко е туй, изписка лудо,
що го носиш тука туй чудо?
С тази касичка изчезвай,
хич не ми се плези,
имам болни полови жлези.

Голям съм аз сладур,
в джоба имам бомба,
а в другия пишкир.
Хей, приятел, я ела,
нося си буркан с храна.
Имаш ли тиган, да стоплим
тоз наготвен глиган?
Опа, малко мерудийка,
зех я от кака Сийка,
нося си я в кисийка,
да я ръся на филийка.

Ех, голям съм аз сладур,
в джоба имам бомба,
а в другия пишкир.
Как накиснах си краката
във водата, кална стана тя,
малко мръднах настрана,
на спокойствие да се оправя,
а, не щеш ли, се подхлъзнах,
като някакъв тюлен, аз се
метнах във водата, че басейн
направили са хОрата.

Ех, голям съм аз сладур,
в джоба имам бомба,
а в другия пишкир.
Вече гръмна, тишина.
Хей, аз съм можел да летя.

Край
и след него Пак ;)

© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Правописът не ми е силна страна
    Не искам да дразня хубавопишещите хора, има такива и то много.

  • пълна тъпотия
  • Не ми хареса, нещо много е разпокъсано и като че ли не мога да схвана смисъла. Правописните грешки нарочно ли са? Ако е така, диалектът някак си не звучи убедително, пък и много станаха хората в този сайт, които се опитват да пишат по този начин, това ми мирише на подражание.
    Мисля, че трябва доста да поработиш.
Random works
: ??:??