Jun 26, 2024, 10:24 AM

Сладури 

  Poetry
198 2 4
 

Зайчета ушати,
катерички опашати,
пиленца жълтурки
и бебоци костенурки -
Всички са сладури,
ясно е без жури!

И човешките деца
са такива, да!

 

13.01 2023.

© Георги Каменов All rights reserved.

  310  14 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??