Сладък миг
Погали ме нежно с твоята обич.
Запали искрица и лумна пожар.
Докосна с магия без да говориш...
Дарена от Господ е - скъп Божи Дар.
Открехна вратичка, оформи пътека...
сърцето ми, цялото, ти сторва поклон.
Понесе душата ми в омая далеко,
към нова посока и нов хоризонт.
Вземи ме такава, люби и целувай...
жадувам за твоите ласки и бряг.
Спокойна дори и в съня си сънувам
пак твоята обич. Сладък миг! Мой свят!
© Камелия All rights reserved.
Дано Бог те дари с Любов!