Той е славен патриот!
Какво взема, какво дава,
не е ясно, но джакпот
явно тлъст се крий тъдява...
Чак за свобода да мре –
не, ала по всяко време
в камера да се навре
е готов с похват екстремен.
Не мирясва в студ и зной.
Рейтингче за да натрупа,
ту самин политне в бой,
ту пък с цяла вярна трупа.
Той е върл патри(ди)от.
В плен на нрави и изяви,
заради народен вот
всичко може да направи.
© Борко Бърборко All rights reserved.