Зора се пуква, слънце грее,
на Слави знамето се вее.
Тръбата рано свири маанета,
чалгарка мазна дупето подмета.
На сбор, на бой, зове тромпета,
а барабанът блъска точки и тирета.
И ето - иде бандата чалгари,
раздърпана, пияна, води и другари:
Това са наш'те бивши патрЕоти,
отбор юнаци путинистки идЕоти.
Едно шкембе натиска се начело,
до него мъничко човече бѐло,
Отзаде хитро влачи се и Румбата,
и той повел си е напреде тумбата.
А ето го Копейкин по средата,
и все напред навира си сурата.
Ченгета, мутри, путинисти и ДеСари
за кокала се блъскат който както свари.
Червени, сини, зеленикави и бели,
За кяра тичат като полудели.
Туй бил елита, дет' ша ни опрая...
А вий си чЕкайте във ваш'та стая...
К'во чакате, таванът ли да падне!?
Или дори зелените ви гащи
докато ваша милост тук във Фейса дращи
"Елитът" да открадне!?
© Филип Коновски All rights reserved.