След дългата прегръдка със луната,
и спомените – болки, минали навярно,
аз исках пак със тебе да остана.
И... всичко да започне отначало.
След тежкото сбогуване със зимата,
и пролетните бързеи в душата ми,
аз исках да ти кажа, че ти вярвам.
И... всичко да започне отначало.
След тягостното тръгване по залез,
и мъртвите целувки на цветята,
аз исках да разкажа на света...
И... всичко да започне отначало.
След трудната раздяла с вятъра,
и поривният ритъм на сърцето ми,
аз исках да забравя суетата си.
И нищо... да не искам за отплата.
© Нели All rights reserved.
Приеми и моите поздравления!