Oct 24, 2007, 8:00 PM

След една година 

  Poetry » Love
1008 0 0

Колко време мина
от първата ни среща?
Сигурно година,
а сякаш беше вчера.
Помня още думите,
които ми изричаше,
но твърдяха другите,
че не ме обичаше.

Не дадох шанс на любовта тогава.
Защо очакваш, че сега
нещо друго ще направя,
освен отново да те нараня.
Но аз не зная даже
дали си подходящото момче.
Че не те обичам, ще ти кажа,
но истина дали това е?

© R All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??