Aug 5, 2017, 12:46 PM

След една година 

  Poetry » Love
494 0 0

Година по-късно,

повече от година,

толкоз ми втръсна

без теб да заспивам.

Без теб да се будя

и често да мисля,

че още те губя.

Че още си близо.

А съм те изгубил

аз много отдавна.

Кога съм се чудил

дали си ми вярна.

© Серафим Аянски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??