След Коледа
След Коледната нощ надежда
и чиста вяра във вълшебства чудни
в душите на най-малките поглеждат
и в миг изчезват делниците трудни...
И моля се, след тази нощ в небето,
щом видят да изгряват пак звезди,
да пазят в себе си детето
и неговите приказни мечти...
Със тях децата, щом пораснат
и коледният старец стане мит,
ще могат те надежда да даряват
и те ще сбъдват хиляди мечти.
© Ваня All rights reserved.
Коледата е истинска с децата и заради децата ...и може би смисълът на всички Коледни чудеса е когато децата порастнат,въпреки всичко да успеят по детски искрено и чисто да създават чудеса...
Весели и светли празници!