След лято и
половина
ще ти върна
прегръдките,
които и без друго
отдавна прашасват
в коридора;
ще се възхищавам
на нечия друга
усмивка
и ще пиша за нечии други
очи.
След лято и
половина
всичко наново ще
прашасва,
избелява
и овехтява.
Мразя да чистя.
© С. С. All rights reserved.