Виждам те,
и няма вече огън във сърцето,
няма ли - излъгах,
още те обичам,
не мога да свикна
с нашата раздяла,
лъжа само себе си
и май си вярвам,
но какво,
ти няма да се върнеш.
Виждам те,
и със сълзи във очите
глава си към земята свеждам,
отминаваш ме,
а аз не те поглеждам,
след теб обръщам се
и спирам,
за да те погледам малко,
че без теб умирам.
Няма да те моля да се върнеш,
няма и след теб да тичам,
само знай,
като се срешнем,
винаги след теб ще спирам,
за да те погледам малко,
защото още силно те обичам.
© Ganyo Ganev All rights reserved.