Sep 19, 2008, 8:09 AM

След толкова години... 

  Poetry » Love
688 0 3

СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ...

Ела до мен... седни! Усмихнат!

Да, след толкова години...

усещаш - очите ми, не те забравят.

Учудено не гледай... просто, остани!

 

Ела... изслушай ме, и...

виж ме! Пак съм онази същата.

Запазила съм блясъка в очите си

остаряващ, но... за теб! И съм същата!

 

Ела...! По кожата, макар и загрубяла,

още тръпки лазят... докосни ме!

Припомни на косата-под боята бяла,

че обещахме да не се променяме!

 

Изживей ме, пак обещай... престраши се!

Дълбоко в мен - любимо нещо потърси!

В душата ми пак влюби се!

Ела... и от бъдещето спомен донеси!!!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??