Ще се срещнем след триста години
на брега на вълнисто море,
щом ме видиш дъхът ти ще секне
и от болка сърцето ще спре.
Аз ще бъда неземно красива,
ще ухая на пролет и смях,
със душа на дете-самодива
с обещание за полет и грях.
Ще се сгушиш на топло във мене,
ще се къпеш със жар в свобода,
ще изпия на екс твойто бреме
и ти ще отразяваш Светлина.
Ще се срещнем след триста години... моя Светлина
© Неземна All rights reserved.