Aug 18, 2013, 12:10 AM

След войната 

  Poetry » Phylosophy
453 0 0
Изгубих битката, предадох флага.
Разрухата повече не можеше да се отлага.
Амунициите свършиха, отдавна нямам.
Не ми остана нищо, на което да залагам.

Изчислих загубите, хич не са малко.
Но без тях щеше да е дори още по-жалко.
Хвърлям всичко, махам щита.
Можете спокойно вече да ме бутате в пещта!

© Стефани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??