Sep 30, 2006, 1:35 AM

След всичко 

  Poetry
573 0 1

След всичко което се случи между нас.
След всяко твое "не" и мое "да"
Аз се опитвам да живея и
напред да продължа.
Всяка груба дума,
обида или лъжа.
Аз се опитвам да заменя с нежност,
а болката да изтрия със сълза.
След всеки твой ироничен смях
и поглед отправен към мен.
Аз се моля да преживея и
този кошмарен ден.
След всяко твое докосване с ръка.
Аз отчаяно искам да ти отвръщам
като всяка друга жена.
Но аз съм странна-както и ти.
И когато сме заедно-
всичко в пламъци гори.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??