Навън вали най-чаканият дъжд,
нечувана мелодия разлива.
Не спя и слушам, затаила дъх,
и звуците в душата ми попиват.
Така да дойдеш някой хубав ден –
като дъжда съня ми да откраднеш.
И сигурен, и мъничко смутен,
да влезеш. И при мене да останеш.
© Елица Ангелова All rights reserved.
Обичам ви.