Хопа-тропа, иха-аха,
празниците отлетяха,
със елените с шейната
и звънчетата замряха.
Дядо Коледа замина
пак във своята родина,
но защо ли ни забрави
и подарък не остави?
Май останахме си ние
тука с празните кесии,
със несбъднати надежди,
че ще спрат бедите прежни.
Стана тя, каквато стана,
ще затегнем пак колана
и ще чакаме, в мечти,
вън да се раззелени!
© Ракина Радева All rights reserved.
май на никой не прощава!
Ама... "лошите джуджета"
в списъка ни зачертават!