I. Корекцията
Бог вложи в човека своя,
естествения закон.
Човекът му наложи поправка -
"потребителския нагон".
II. Демитологизацията
Не е вече мит кутията
на Пандора,
а сюрреален бит -
изля злините си в хората.
© Вълчо Шукерски All rights reserved.