Същата история, различен мъж.
Същият път, краят е тук.
Няма въпроси, отдръпни се.
Следващият чака.
Месеци възстановяване, но една седмица в дълбоки мисли пропилява всички опити да бъдеш чист.
Любовта е опиат, отровна дрога.
Спомените прекрасни ще подхранят болката неизлечима утре.
Мракът се завръща, любовта така и не се появи.
Нищо не стопли и не ме обгърна.
Тук седя и чакам.
Връщам се отново следващият е там и чака да се отдам напълно в нищо замяна.
© Въображение All rights reserved.