Sleepless nights leave me alone!
Let me rest for a while.
Sleepless nights go away,
Leave my soul in peace.
Sleepless nights leave me alone!
Give back my beautiful dreams.
Thoughts so deep – stop at once!
I want to sleep in peace.
© Бинназ All rights reserved.