Слепецът вижда
Живеем между проблясъци,
на които не се доверяваме.
Тръгваме или идваме,
живеем между съществуване!
Между лъжите в толкова истини
и истини в толкова лъжи.
Слепецът вижда по-добре,
защото няма очи!
Лора Въткова
© Дива Самодива All rights reserved.