Jan 11, 2024, 8:25 PM

Слепите хора 

  Poetry » Other
555 0 0

Боли ме за хората без зрение,

отнасяйте се по-човешки с тях,

не се дръжте към тях с презрение,

защото слепотата на духа е грях!

 

Защото тези хора нямат вина

за тяхното тежко състояние!

Проявете и към тях добрина,

имайте милост и състрадание!

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??