За пореден път се убеждавам,
че глупачката съм аз,
защото мислех,
че мога с теб да бъда аз.
Но сбърках с моята преценка
и отново сърцето ми кърви,
защото не усети момента, в който
твоето сърце за мен скърби.
Когато искаше да си със мен,
аз не го прозрях.
Оставих те с надежди празни,
без да го осъзнавам аз.
А днес,
когато за теб копнея аз,
ти стоиш встрани.
Страхуваш се отново да се приближиш.
Съмняваш се,
обмисляш всяка крачка,
не искаш да сгрешиш.
© Десислава All rights reserved.