Облегни се, облегни се на моето рамо!
Доверчиво със мен през живота върви!
Дори на света да сме двамата само
и пътека през мрака да няма дори.
Ние с тебе в едно сме се слели.
Ти си моето АЗ, а пък аз - туй си ТИ.
Двамата общия път сме поели,
заедно срещаме радост, скръб и беди.
Общи надежди топлят сърцата ни.
Общи грижи прогонват съня.
Имаме щастие общо - децата ни,
гали сърцата ни обща мечта.
Даже сляпа бих тръгнала с тебе
по трудния път на живота суров.
Само доверие ни е потребно
да тръгнем смело след чутия зов.
Дай ръка! И напред поведи ме
през годините - към вечността!
За мене Любов е твоето име.
И зная - за тебе съм аз Любовта!
© Генка Богданова All rights reserved.