Ти ме гледаш с подигравка?
Пак дебела съм била?
Всеки ден с една загрявка
свалям няколко кила.
Спрях да хапвам мазно, сладко.
И залагам на кафе.
Аз разбрах в живота кратък –
лошо е да си кюфте!
Като стана тънка, нежна
и изпъна дълъг крак -
как ще гледаш изпод вежди?
Как ще ме жадуваш! Как!
А пък аз ще те отмина
като някой пътен знак.
Ще съм секси синьорина –
ще ти кажа „Ей, глупак!
Не харесвам твойте зъби!
Няма да си моят мъж!
Смърт за всички пеперуди.
Хващай пътя! Айде къш!“
До тогава ще подбирам
сандвичите – без бекон.
Няма вино. Няма бира.
Писна ми да бъда слон!
© Деница Гарелова All rights reserved.
Поздрави и на двете!