May 26, 2005, 9:16 AM

Случаен миг 

  Poetry
1455 0 1

Случаен  миг, една сълза,

ехиден поглед , лъжовна страст,

раздвоени чувства, една мечта,

красиви  думи, простота.

Един компютър, глобална връзка.

Виртуален чат, поредната илюзия...

© Венцислав Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??