Dec 17, 2023, 12:11 AM  

Слугинска медия(в подкрепа на Волгин) 

  Poetry » Civilian
493 0 2

"Съвестите" народни и днес си спят,

за спряно интервю, народе, си траем!
Бъдните поколения не ще ни простят,

ако днес пак според тоягата играем!

 

А вие не търпите чуждото мнение,

а за "свобода" говорите непрестанно,

дано от "нея" да получим спасение

и на отечеството ни многострадално!

 

Никой да се оплаква няма право,

журналистите са "мисирки" за вас,

но на Волгин му казвам:"Браво!",

че с чест защити четвъртата власт!

 

Не Митрофанова, а вие сте проблема,

надявам се някак си да ви вразумим,

оставете най-сетне нещастното племе,

над трийсет години цирка ви търпим!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??