Родена съм на Сляпата планета,
не си ли чувал някога за нея,
прекланяме се само пред Сърцето
и само за една любов живеем.
При нас дори и птиците са слепи,
и често бъркат севера със юга,
но с песен разтопяват ледовете
и никнат пред иглута теменуги.
Ела със мен на моята планета,
тук въздухът наситен е с бръсначи,
ще се качим на Сляпата комета,
не се страхувай, моля те, не скачай,
тя знае орбитата на сърцето
и чужди траектории не значат,
ще видиш перлени от страст морета
и влюбен залез как танцува Ча-Ча.
Ела със мен на моята планета.
© Ивон All rights reserved.