Свършва тишина тъмна, гробна.
Чувам твоя тъй лек, приятен глас.
В сиянието на смиреност беззлобна
за пролет, за лъчи, за песен копнея аз.
Спря дъждът, слънце грее.
В градината люляк цъфти.
Славей тамо весело пее.
От рая ангел сякаш си ти.
© Георги All rights reserved.