И ето изгрев блести!
Чурулици от птици-звънки, носят песни!
Слънчеви лъчи бягат по сънени очи!
Обливат сетива, галят мои коси!
Стоплят ми душа!
Пълнят утро със светлина и красота
а то шепти,
че е ден за нови мечти!
Денят започва свое начало!
През дворови врати и улички,
слънце прави път, като огледало
а небе е нежно засияло!
С надежда в сърцето
поглеждам към небето!
С благодарност и щастие - вървя!
Със сила на любов, блестя!
Окрилена от вяра,
искам да полетя!
Докосвам се до огнена, вълшебна сфера,
даваща толкова-топлина!
Ще я запазя в мене,
като неугасващо желание,
за да свети и сгрява с умиление,
дори когато и нощта - спусне се!
© Roselina - Neli Evgenieva All rights reserved.