Mar 26, 2021, 11:18 PM

Слънцето изгрява 

  Poetry » Other
792 1 0

Дъждът щом капките си разпилее,

не ги бърши от своето лице.

През тях тъгата ще излееш,

от нараненото сърце.

 

 

Нека вали, нека отмие,

неканените и отиващи си гости.

Изцяло той, ще те покрие,

да стигне чак до твойте кости.

 

 

След дъжд, слънцето изгрява

и само то е ням свидетел.

Прикрити сълзи, си проляла,

за кауза, някаква обречена.

© ЕЛЕНА ГОГОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??